رفع مشکل اندروید – حل ۲۰ خطای معمول در اندروید
اندروید، سیستم عاملی قابل اطمینان، پایدار و مقاوم در برابر ویروس ها است البته کامل نیست و ممکن است گاهاً ایراداتی برای این سیستم عامل نیز به وجود بیاید در این مقاله قصد داریم به بررسی ۲۰ مشکل عمده که بسیار شایع است بپردازیم و روشهایی برای رفع آنها به شما آموزش دهیم پس با نکست همراه باشید.
این راهنما مشکلات رایج تلفن همراه اندرویدی و راه حل های آسان برای آنها را در بر میگیرد. توجه داشته باشید که بسته به نوع گوشی و نسخه اندرویدی این مراحل ممکن است برای شما کمی متفاوت باشد.
۱-گوگل پلی کار نمی کند
اگر با اجرای گوگل پلی مشکل دارید و این اتفاق بارها برای شما تکرار می شود ممکن است مشکل از حافظه نهان (cache) باشد، بنابراین با پاک کردن کش برنامه گوگل پلی می توان این ایرادات را برطرف کرد، برای اینکار مراحل زیر را انجام دهید
[su_list icon=”icon: chevron-circle-left” icon_color=”#05bbec”]
- به مسیر تنظیمات> برنامه ها>نمایش همه برنامه ها بروید
- برنامه Google Play Store را پیدا کنید و آن را انتخاب کنید
- به قسمت ذخیره سازی و کش بروید و گزینه های پاک کردن کش و داده را بزنید
- گوشی تان را خاموش و روشن کنید
[/su_list]
در صورت عدم موفقیت ، سعی کنید با استفاده از همان مراحل ذکر شده در بالا ، حافظه و حافظه نهان را برای سرویس های Google Play و Google Services Framework پاک کنید. پس از اتمام کار دستگاه را مجدداً راه اندازی کنید.
۲- مشکل فضای کافی در گوشی اندرویدی
اگر تلفن شما با مشکل حافظه مواجه است و از کارت microSD پشتیبانی نمی کند ، تنها گزینه شما حذف فایل ها است. اما چگونه می توان فایل های هرز ، بی استفاده و فضاگیر را حذف کرد؟
یکی از ساده ترین گزینه ها استفاده از اپلیکیشن Files شرکت Google است. این نرم افزار به صورت اتوماتیک فایل های هرز و هدر دهنده فضا را مانند فایل های بزرگ و بی استفاده را یافته و حذف می کند البته یکی از ایرادات این برنامه ها دادن دسترسی کامل به گوگل به فایل ها و حافظه ی شماست. در عوض کاربران حرفه ای تر می توانند DiskUsage را امتحان کنند. این برنامه رایگان و منبع باز است ، اگرچه از اواخر سال ۲۰۱۷ تا کنون بهروزرسانی را دریافت نکرده است.
۳- گوگل پلی برنامه ها را دانلود نمی کند
گاهی اوقات Google Play برنامه هایی را نصب نمی کند. شما دو راه اصلی برای رفع این مشکل دارید. اولین مورد پاک کردن حافظه نهان گوگل پلی است ، همانطور که در شماره ۱ در بالا نشان داده شده است. دوم پاک کردن تاریخچه Google Play است.
نحوه پاک کردن تاریخچه Google Play
این روش رفع حتمی نیست ، اما اگر پاک کردن حافظه نهان کار نکرد ، ارزش امتحان کردن را دارد. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید
[su_list icon=”icon: chevron-circle-left” icon_color=”#05bbec”]
- فروشگاه Google Play را اجرا کنید.
- نوار کناری سمت چپ را باز کرده و به تنظیمات بروید .
- سابقه جستجوی محلی را پاک کنید.
[/su_list]
۴- نحوه نصب مجدد فروشگاه Google Play
شما نمی توانید فروشگاه Google Play را بدون روت کردن دستگاه خود حذف کنید اگر فکر می کنید Google Play را حذف کرده اید ، احتمال دارد که آن را غیرفعال کرده باشید. برای فعال کردن دوباره به تنظیمات> برنامه ها و اعلان ها مراجعه کرده و همه برنامه های را مشاهده کنید .
[su_list icon=”icon: chevron-circle-left” icon_color=”#05bbec”]
- در بالای لیست ، روی منوی کشویی همه برنامه ها ضربه بزنید و آن را به برنامه های غیرفعال تغییر دهید.
- Google Play Store را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید. برای فعال کردن مجدد آن ، روی نماد Enable ضربه بزنید.
[/su_list]
۵- چگونه می توانم Google Play را نصب کنم؟
بر روی برخی از تبلت ها و تلفن های هوشمند فروشگاه Google Play نصب نشده است. در این حالت ، شما باید فایل APK گوگل پلی را از یک منبع ثالث پیدا کرده و سپس آن را به صورت دستی نصب کنید.برای انجام این کار Play Store APK را از APKMirror بگیرید
۶- من به نسخه قدیمی Google Store Play نیاز دارم
بعضی اوقات ، جدیدترین نسخه Google Play روی دستگاه شما کار نمی کند. در این حالت می توانید نسخه قدیمی را نصب کنید.
به فهرست راهنمای APKMirror در مورد فایل های گوگل پلی نگاهی بیندازید ، که تمامی نسخه های اصلی را دارد. هر کدام را که خواستید می توانید دانلود و به سادگی نصب نمایید .متأسفانه ، نسخه های بسیار قدیمی فروشگاه Play ممکن است به هیچ وجه کار نکند.
مجموعه مقالات رفع مشکلات اندروید
۷- چگونه حافظه را در گوشی اندروید آزاد کنم؟
در اندروید (مانند اکثر سیستم عامل ها) ، “حافظه” به حافظه رم اطلاق می شود نه ذخیره سازی. سیستم عامل اندروید با حداقل تعداد برنامه های نصب شده بهتر کار می کند. به این دلیل است که برخی از برنامه ها دوست دارند در پس زمینه اجرا شوند ، حتی وقتی از آنها استفاده نمی کنید.
هرچه تعداد برنامه های نصب شده بیشتر باشد ، احتمالاً تعداد بیشتری از آنها به صورت مخفی و در پس زمینه کار می کنند ، در حالی که از منابع و عمر باتری استفاده می کنند. ساده ترین راه حل برای جلوگیری از این کار حذف همه برنامه های غیر ضروری است.
ما توصیه نمی کنیم از task killer استفاده کنید ، زیرا آنها بر عملکرد دستگاه شما تأثیر منفی می گذارند. و مهمتر اینکه آنها به اندازه کافی مسئله اصلی را برطرف نمی کنند: برنامه هایی که منابع را مصرف می کنند نیز می توانند به صورت اتوماتیک شروع شوند.
۸- رابط کاربری گوشی مشکل دارد (اندروید ۹ به بالا)
بعضی اوقات سیستم رابط کاربری(UI) خود به خود متوقف می شود و یا باعث ایجاد ایراداتی در گوشی می شود. اگر راه اندازی مجدد دستگاه شما این مشکل را برطرف نکرد ، ما پیشنهاد می کنیم کش سیستم رابط کاربر را پاک کنید. برای پاک کردن حافظه نهان
[su_list icon=”icon: chevron-circle-left” icon_color=”#05bbec”]
- تنظیمات> برنامه ها و اعلان ها > بر روی ضربه بزنید.
- گزینه System UI را انتخاب کنید
- ابتدا Storage & cache و سپس پاک کردن حافظه نهان Clear cache را انتخاب کنید .
- تلفن خود را مجدداً راه اندازی کنید.
[/su_list]
در Android 10 و جدیدتر ، شما به خدمات سیستم UI دسترسی ندارید. با این وجود ، می توانید با استفاده از برنامه ای به نام System UI Tuner ، سیستم رابط کاربر را تغییر دهید. متأسفانه ، این برنامه فقط می تواند ظاهر برخی از رابط های کاربر Android مانند نوار وضعیت را تغییر دهد. حتی در این صورت ، بهتر از هیچ چیز نیست.
۹- مدیریت دانلود (download manager) کار نمی کند
download manager در اندروید وظیفه دانلود و مدیریت فایل های دانلود شده را برعهده دارد، گاهی اوقات download manager به درستی کار نمی کند
در این حالت، پاک کردن حافظه نهان می تواند مشکل را برطرف کند. اما ، این کار در Android 10 یا جدیدتر کار نمی کند. برای پاک کردن حافظه نهان در نسخه های قدیمی Android مراحل زیر را دنبال کنید
[su_list icon=”icon: chevron-circle-left” icon_color=”#05bbec”]
- تنظیمات> برنامه ها و اعلان ها > بر روی ضربه بزنید.
- گزینه System UI را انتخاب کنید
- ابتدا Storage & cache و سپس پاک کردن حافظه نهان Clear cache را انتخاب کنید .
- تلفن خود را مجدداً راه اندازی کنید.
[/su_list]
اگر این گزینه برای شما کار نمی کند ، یا اندروید ۱۰ یا جدیدتر دارید ، از مدیر بارگیری شخص ثالث مانند Advanced Download Manager استفاده کنید.
نمی توانم دانلود های خود را پیدا کنم
نمی توانم یک فیلم دانلود شده را پخش کنم
من بدافزار اندرویدی رو نصب کردم
سرعت کم اینترنت در اندروید
اتصال به شبکه Wi-Fi امکان پذیر نیست
چگونه رمز عبور اندرویدی را بشکنم؟
مشکل بوت شدن گوشی اندرویدی
دستگاه Android روشن نمی شود
کارت حافظه microSD شناسایی نمی شود
دستگاه Android به کامپیوتر متصل نمی شود
تنظیم مجدد کارخانه