چگونه از ابزار مدیریت فایل در اندروید استفاده کنیم؟
وجود یک برنامه برای مدیریت فایل ها چه در کامپیوتر و چه در گوشی بسیار ضروری است چنین برنامه ای به شما این امکان را میدهد که به راحتی با فایلها کار کنید اما متاسفانه سیستم عامل اندروید بطور پیشفرض همچین نرم افزاری را روی گوشی های خود ندارد.
برخی شرکت ها برنامه ای به نام Preinstall را بطور پیشفرض روی گوشی های خود نصب میکنند بنابراین ممکن است کاربر اندروید باشید و این نرم افزار را روی گوشی تان ببینید اما چنانچه آن را مشاهده نکردید اصلا نگران نباشید چون نرم افزارهای زیادی در این رابط وجود دارد. با نکست همراه باشید.
آنچه در این مقاله میخوانیم
یک نرم افزار مدیریت فایل نصب کنید:
برخی شرکت ها برنامه هایی را برای مدیریت فایلها بطور پیشفرض روی گوشی های خود نصب میکنند مانند نرم افزار MyFile روی گوشی های سامسونگ بهرحال اگر همچنین نرم افزاری دارید خوشحال باشید چون با آن میتوانید به راحتی فایلهایتان را مدیریت کنید.
ES File Explorer یکی نرم افزارهای پرطرفدار و کاملی است که شما میتوانید با آن مدیریت فایل های گوشی اندرویدی تان را انجام دهید این نرم افزار امکان دسترسی به اشتراک گذاشتن فایلهایتان را در شبکه های اجتماعی نیز دارد و نکته حائز اهمیت این نرم افزار قوی این است که کاملا رایگان است.
شاید نسخه قدیمی از این نرم افزار را روی گوشی تان داشته باشید اما از رابط کاربری آن لذت نبرید باید بگوییم نسخه جدید این نرم افزار با رابط کاربری جدید و گزینه های بیشتری اکنون در دسترس شما ست فقط کافی است آن را نصب کنید.
اگرچه به هر دلیلی آن را دوست نداشتید میتوانید از نرم افزارهای دیگری در این حیطه استفاده کنید.
مدیریت فایلهای اصلی:
بسیار خسته کننده است اگر برای مرتب کردن و سازماندهی فایلهای داخل گوشی تان چندین ساعت زمان لازم باشد. وقتی که پنجره فایل منیجر را باز میکنید پوشه های زیادی را میبینید که بطور اتوماتیک توسط نرم افزار های نصب شده روی گوشی تان ایجاد شده اند آن فایلها برای اجرای برنامه هایتان ضروری هستند و شما نمیتوانید آنها را حذف کنید اما درکل شما با حذف فایلهای غیرضروری میتوانید فضای بیشتری از حافظه تان را آزاد کنید.
در اصل پوشه هایی وجود دارند که مربوط به خودتان است و شما از آنها استفاده میکنید لازم است که با این پوشه ها آشنا شوید:
پوشه DCIM:
عکسهایی که با دوربین تان گرفته اید در این پوشه ذخیره شده اند اگرچه نرم افزارهایی مانند گالری میتوانند عکسهایتان را نشان دهند اما در اصل فایلها در این پوشه روی حافظه تان ذخیره اند.
پوشه Download:
فایلهای دانلود شدهٔ شما در این پوشه قرار دارد هرچند شما میتوانید آنها را جابجا کنید اما فایلها برنامه ها یا تمامی اطلاعاتی که دانلود کرده اید در ابتدا در این پوشه ذخیره میشود.
پوشه Music,Pictures,Video:
اینها پوشه هایی هستند که برای ذخیره عکسها فیلمها و اهنگ های شخصی تان ایجاد شده اند شما میتوانید گوشی تان را به کامپیوترتان متصل کرده و این فایلها را به راحتی ببینید یا آهنگها و فیلمهایی را در آن کپی کنید.
شما در یک نرم افزار مدیریت فایل آزادید که بین فایلها به راحتی جستجو کنید اینچنین نرم افزاری به شما این اجازه را میدهد که فایلها را انتخاب و مدیریت کنید مثلا آنها را تغییر نام دهید یا کپی جابجا و حذف کنید. برروی فایل مورد نظر ضربه بزنید تا لیستی از نرم افزارهای نصب شده که از این فایل پشتیبانی میکنند را ببینید و هرکدام را که میخواهید انتخاب کنید.
با نرم افزارهای مدیریت فایل شما میتوانید مستقیما با فایلها کار کنید.
کپی کردن فایلها به / از یک سیستم:
عمل کپی کردن فایلها به / از سیستم کار آسانی است فقط کافی است دستگاه اندرویدی خود را بوسیله کابل به کامپیوتر یا لپ تاپ تان وصل کنید. کابل USB برای اتصال به سیستم معمولا یا داخل جعبه گوشی قرار دارد و یا همان کابلی است که گوشی را با آن شارژ میکنید.
زمانی که گوشی را به کامپیوترتان متصل کردید ویندوز بطور پیشفرض با حالت MTP (حالت PTP نیز وجود دارد که مربوط به دستگاههای قدیمی است) دستگاه شما را بصورت استاندارد شناخته و پنجره مربوط به آن را ظاهر میکند شما در این پنجره میتوانید به راحتی فایلهایتان را جابجا، کپی و یا حذف کنید.
[image src=”https://cdn5.howtogeek.com/wp-content/uploads/2014/11/ximg_546a5a7128936.png.pagespeed.ic.eDt6WxFmxM.png” width=”” height=”” align=”” caption=”” link=”” link_image=”” target=”” alt=”چگونه از ابزار مدیریت فایل در سیستم عامل اندروید استفاده کنیم؟” border=”0″ greyscale=”0″ animate=””]
سیستم عامل مک MTP را پشتیبانی نمیکند بنابراین لازم است نرم افزار FileTransfer را که مربوط به مدیریت فایل ها در اندروید است را روی مک نصب کنید و بوسیله آن کار جابجایی و تغییرات فایلهایتان را انجام دهید.
اگر این نرم افزار روی کامپیوتری با سیستم عامل مک نصب باشد و شما گوشی تان را به آن وصل کنید بصورت اتوماتیک نرم افزار باز میشود.
اگر گوشی شما کارت حافظه ای جداگانه داشته باشد شما میتوانید آن را از گوشی خود خارج کرده و از رم ریدرهایی که روی کامپیوتر و یا لپ تاپ وجود دارد برای اتصال آن به سیستم استفاده کنید و از این راه مدیریت فایلهایتان را انجام دهید.
در این روش هم به نظر میرسد که کارت حافظه بطور معمولی به سیستم وصل شده است تنها تفاوتش آن است که مانند درایو های USB و فلش شناخته میشود.
برای انتقال فایلهایتان از حالت وایرلس هم میتوانید استفاده کنید در این روش شما از طریق وای فای و بدون کابل عمل جابجایی فایلها را به / از کامپیوتر انجام میدهید شاید سرعت انتقال در این روش نسبت به روش کابلی کمی کندتر باشد اما برای مواقعی که کابل در دسترس نیست و یا در منزل نیستید روش خوب است.
نحوه طرح بندی سیستم فایلها:
طرح بندی های سیستم عامل اندروید در دستگاههای مختلف یکسان نبوده و متفاوت است. چگونگی ذخیره سازی آنها به بخش های زیر تقسیم میشود:
ذخیره در دستگاه / کارت حافظه مجازی:
این یک نوع ذخیره سازی مجازی است که در دسترس است و میتوانید با آن کار کنید مثلا فایلها را تغییر دهید در بیانی دیگر میتوان گفت که آن کمی شبیه به پوشه ها در ویندوز، لینوکس و مک است همانطور که در سیستم عامل کامپیوترها بسیاری از برنامه ها فایلهایی اضافه و غیرضروری دارند اما داده هایی مانند نام کاربری، پسوردها، فایلهای دانلود شده و… اطلاعاتی ضروری هستند.
کارتهای حافظه واقعی:
بسیاری از دستگاههای اندرویدی دارای اسلات یا شکاف مخصوصی برای کارت حافظه هستند. ممکن است شما کارت حافظه را به کامپیوتر یا دیگر دستگاهها وصل کنید فایلهایی را جابجا و تغییر دهید و سپس دوباره آن را داخل گوشی خود قرار دهید یا میتوانید عکسها و دیگر فایلها را روی کارت حافظه ذخیره کنید و درحالی که کارت روی خود گوشی است آن را به کامپیوتر وصل کرده و تغییرات فایلها را انجام دهید.
کارت حافظه واقعی فضای ذخیره سازی داخلی دارد که شبیه به کارت حافظه مجازی عمل میکند و ممکن است شما آن را با کارت حافظه مجازی اشتباه بگیرید.
شما میتوانید هر دو نوع از حافظه را در پوشه های مختلفی در آدرس /storage directory پیدا کنید.
دستگاه روت شده:
دستگاه اندرویدی شما دارای سیستم فایل خاصی است که در آن فایلهای مربوط به سیستم عامل، برنامه های نصب شده، داده های حساس مربوط به برنامه ها ذخیره میشوند.
شما و برنامه هایتان بنا به دلایل امنیتی نمیتوانید آن فایلها را تغییر دهید این خود راه خوبی است که از داده های حساس برنامه هایتان مراقبت میکند تصور کنید اگر دسترسی داشته باشید یک برنامه مخرب اقدام به خواندن داده های ذخیره شده از یک برنامه بانکی میکند.
این محدودیت دسترسی، میتواند با روت شدن اندروید از بین برود آن (روت شدن اندروید) به شما اجازه میدهد که به داده های ضروری برنامه و اطلاعات حساس دسترسی پیدا کرده و آنها را تغییر دهید.
منبع:HowToGeek
اره خیلی اپ خیلی عالی هست من خودم استفاده می کنم
با سلام و ممنون از حضورتون بله واقعا برنامه ی خوبی هست