راه اندازی گوشی اندرویدی تازه خریداری شده – روش صحیح
اگر شما اسمارت فون یا تبلت جدیدی را خریده اید و بدنبال راهی درست برای راه اندازی اولیه آن دارید قبل از هر چیز شما نیاز دارید که اطلاعاتی پایه برای شروع بکار تلفن اندرویدی تان داشته باشید.در این مطلب راه اندازی اولیه و درست یک اسمارت فون به سادگی و برای افراد مبتدی بصورت گام به گام شرح داده شده است پس با نکست همراه باشید.
تنظیمات یک اسمارت فون جدید برای کسانی که مبتدی هستند شاید بسیار سخت و دلهره آور باشد اما با خواندن این مطلب می بینید که بسیار ساده است.دستگاه های اندرویدی مختلف اند سازندگان گوشی ها هر کدام تلاش می کنند که گوشی بهتر و عالی تری از رقبای خود تولید کنند اما در نهایت تنظیمات و منوی آنها اختلاف بسیار قابل توجهی باهم ندارند.
تنظیمات راهاندازی اولیه گوشی اندرویدی
برای راه اندازی هر مدل از گوشی های اندرویدی چندین گزینه را باید تنظیم کنید:
۱-وارد کردن سیم کارت و پین کد
اگر شما از قبل سیم کارتی داشته اید و می خواهید از همان استفاده کنید قبل از روشن کردن اسمارت فون خود آن را داخل شکاف مربوط به خود وارد و بعد آن را روشن کنید چنانچه از شما درخواست کرد که پین کد خود را وارد کنید شما می توانید آن را از روی پک سیم کارت خود یادداشت و وارد کنید تا گوشی شما آماده بکار شود.
قرارگیری سیم کارت در گوشی های مختلف متفاوت است مثلا در گوشی های Sony بصورت فشاری وارد می شود در حالی که در گوشی های نکسوس بصورت باز کردن یک شکاف و جای مخصوص است در برخی گوشی ها هم سیم کارت در زیر باتری قرار می گیرد که شما باید با دقت پشت گوشی را باز کرده باتری خود را خارج کرده و سیم کارت را در جای مشخص شده قرار دهید.
۲-انتخاب زبان
بعد از وارد کردن سیم کارت و روشن کردن گوشی مراحل راه اندازی اولیه گوشی بالا میاد اولین چیزی که لازم است آن را تنظیم کنید زبان گوشی تان است تا بتوانید به درستی مراحل بعد را انجام دهید.در قسمت default language لیستی از زبان های مختلف را می توانید ببینید و با توجه به نیاز خود یکی را انتخاب کنید. بعد از انتخاب زبان برای ادامه ی تنظیمات خود دکمه start را بزنید.
۳-انتخاب شبکه های وایرلس
در این مرحله لیستی از شبکه های وایرلس موجود برای شما نشان داده خواهد شد شما می توانید به سادگی شبکه خود را انتخاب، پسورد خود را وارد و با زدن دکمه connect گوشی خود را به اینترنت متصل کنید.
۴-تنظیم و راه اندازی حساب های گوگل
این مرحله از تنظیمات اختیاری است و می توانید آن را انجام ندهید.
تنظیم حساب های گوگل برای استفاده از برنامه های گوگل و سرویس های آنها ست مانند gmail یا play store که شما می توانید با استفاده از این ابزارها انواع برنامه ها و یا پیام های روزمره ی جی میل خود را داشته باشید. برای انجام تنظیمات این مرحله شما باید یک حساب و اکانت گوگل داشته باشید.اگر هم اکنون اکانت گوگل دارید می توانید آن را وارد کنید سپس از شما درخواست می کند که با راه اندازی سرویس های گوگل موافق هستید یا خیر (agree /disagree).
سرویس های گوگل شامل به اشتراک گذاری موقعیت فعلی شما، بک آپ گیری (تهیه نسخه پشتیبان) از اطلاعاتتان و اپلیکیشن های متنوع است.اگر نمی خواهید و یا نیاز ندارید در این مرحله تنظیماتی انجام دهید با زدن دکمه skip می توانید به سادگی به مرحله بعد بروید.
۵-وارد کردن کارت حافظه
اگر گوشی شما شکافی برای کارت حافظه دارد شما می توانید کارت حافظه تان را در این شکاف قرار دهید و اطلاعات خود را مانند فیلم عکس آهنگ و…. را روی آن ذخیره کنید.
اگر کارت حافظه ندارید می توانید آن را تهیه کرده و یا از حافظه داخلی گوشی برای ذخیره سازی استفاده کنید
تا این مرحله راه اندازی و تنظیمات اولیه شما کامل شده است و مراحل بعد شامل تنظیماتی برای منوها و برنامه های شما است. بیشتر اسمارت فون ها دارای فایل help هستند که به صورت کامل طرز کار و راه اندازی اسمارت فون را شرح داده است.
۶-دانلود اپلیکیشن ها (برنامه) از گوگل پلی استور
اگر منوی مربوط به برنامه ها را در گوشی تان بزنید خواهبد دید که لیستی از برنامه های نصب شده برایتان به نمایش در خواهد آمد.
چنانچه به برنامه خاصی نیاز داشتید می توانید آن را از مارکت گوگل یا گوگل پلی (که به صورت پیش فرض روی همه ی اسمارت فون ها نصب است) دانلود کرده و نصب کنید اما همانطور که در قبل گفته شد برای دستیابی به این امکانات شما باید یک اکانت گوگل داشته باشید.
۷-نصب برنامه ها و آپدیت کردن اندروید
وقتی که گوشی تان را برای اولین بار روشن و راه اندازی می کنید ممکن است نسخه اندروید و یا برنامه های پیش فرض نصب شده روی آن آخرین ورژن نباشند و نسخه های جدیدتری موجود شده باشد.
مثلا ممکن است نسخه اندروید شما لی لی پاپ باشد اما آخرین نسخه موجود اندروید مارشمالو ۶ باشد که برای دریافت جدیدترین نسخه اندروید گوشی خود باید آن را آپدیت کنید.
نسخه های اندروید در گوشی های مختلف متفاوت اند.
برای اینکه بدانید که اندروید گوشی تان نیاز به آپدیت شدن دارد و یا نسخه جدیدی برای گوشی تان موجود شده است می توانید به قسمت تنظیمات و یا setting گوشی خود مراجعه کنید.
تنظیمات گوشی را می توانید میان آیکن برنامه هایتان که آیکنی به شکل چرخ دنده دارد پیدا کنید یا در قسمت اعلانات و notification نوار کشویی را بسمت پایین کشیده و علامت چرخ دنده را انتخاب کنید.
در قسمت تنظیمات گزینه ی about phone را پیدا و انتخاب کنید (معمولا آخرین گزینه است) لیستی از اطلاعات را در مورد اسمارت فون خود مشاهده می کنید.گزینه ای به نام check for software updates وجود دارد آن راانتخاب کنید اگر به اینترنت متصل باشید گوشی شما برای دریافت نسخه جدید اندروید و به روز کردن اپلیکیشن های پیشفرض گوشی شروع به دانلود می کند.
توجه داشته باشید که گوشی تان دارای شارژ کامل و یا حداقل نصف باشد چون دانلود و به روز شدن اندروید نیازمند زمان حداقل نیم ساعت است.
۸-شخصی سازی گوشی تان
اگر عکس والپیپر یا پس زمینه گوشی تان را دوست ندارید جای هیچ نگرانی نیست شما می توانید هر کسی را که دوست دارید و در گوشی تان موجود باشد را بعنوان پس زمینه گوشی تان تنظیم کنید.
برای تغییر عکس پس زمینه گوشی تان به قسمت تنظیمات گوشی رفته گزینه wallpaper یا display را انتخاب کنید.در برخی گوشی ها اغلب با چند ثانیه نگه داشتن انگشتتان روی صفحه گوشی (پس زمینه) منویی ظاهر می شود که می توانید به راحتی عکس زمینه را عوض کنید.
با سلام و احترام
دوستانی که گوشی یا لپ تاپ خودرا گم کرده اند یا به سرقت رفته است تنها در سامانه رسمی و کشوری به نام همیاب ۲۴ ثبت نمایید و در سایت های نامعتبری که اطلاعات شخصی شما و کالا را به نمایش می گذارند جدا خودداری بفرماید تا دچار مشکلاتی هم چون اخاذی و سو استفاده از شماره تماس نشوید