راهنمای خرید هارددیسک اکسترنال رومیزی(شهریور 94)
احتمالاً تا این لحظه دیگر همه میدانند که هارددیسک چیست و چه کاری انجام میدهد و فرق بین نوع اینترنال و اکسترنال آن در چیست؛ بنابراین نیازی به طولانی کردن مقدمه نمیبینم و یکراست میروم سراغ اصل مطلب. میخواهیم چند مدل از بهترین هارددیسکهای اکسترنالی که رومیزی هستند را معرفی کنیم.
احتمالاً باز هم میدانید که هاردهای اکسترنال رومیزی، آنهایی هستند که در قید و بند آداپتورهای برقاند و مشابه انواع پرتابل، نمیتوانند بدون وجود یک منبع تغذیهٔ مجزا کار کنند. این هارددیسکها معمولاً با ظرفیتهای بالاتری در مقایسه با برادران پرتابل خود تولید میشوند تا دستوپاگیر بودن خود را با ظرفیت بالاتری که ارائه میدهند جبران کنند. پس بهسادگی میتوان نتیجه گرفت که خرید هارد اکسترنال رومیزی در ظرفیت یک ترابایت منطقی نیست.
وسترن دیجیتال مایبوک (Western Digital My Book)
اولین و مهمترین هارددیسک رومیزی که درخور معرفی است، «وسترن دیجیتال مایبوک» (Western Digital My Book) است. این هارددیسک در کمال سادگی طراحیشده و هیچگونه جزییات درگیر کنندهای در خود ندارد؛ مثال بارزی بر مفهوم وصل کن و بخوان (همان Plug & Play). بدنهای که برای مایبوک ساختهشده، یکدست مشکی براق است و تنها در قسمت پیشانی محصول میتوان لوگوی نقرهایرنگ شرکت وسترن دیجیتال را مشاهده کرد. این هارددیسک تنها یک درگاه USB 3.0 دارد و یک آداپتور خارجی برق موردنیاز برای فعالیتش را تأمین میکند.
[image src=”/wp-content/uploads/2015/09/external-hdd-buying-guide-946-2.jpg” width=”” height=”” align=”” caption=”” link=”” link_image=”” target=”” alt=”راهنمای خرید هارددیسک اکسترنال رومیزی(شهریور 94)” border=”0″ greyscale=”0″ animate=””] [idea]از نکات مثبتی که میتوان برای این هارددیسک برشمرد، مصرف بهینهٔ برق آن است؛ بهگونهای که اگر هارددیسک به کامپیوترتان وصل باشد و مدتی از آن استفاده نکنید، بهصورت خودکار به حالت استندبای خواهد رفت و وقتی بعد از مدتی بیکاری به سراغش بروید بلافاصله آمادهبهکار خواهد شد. مایبوک مدتها است روانهٔ بازار شده و بازخورد کاربران به آن عالی بوده است.[/idea]ایدیتا نوبیلیتی اناچ 03 (ADATA Nobility NH03)
ازلحاظ ظاهری، کمی بالاتر از مایبوک شرکت وسترن دیجیتال قرار میگیرد. ایدیتا با تعبیهٔ شیارهایی در بدنهٔ این هارددیسک سعی کرده است هم اندکی جذابیت ظاهری به محصول خود تزریق کند و هم گامی در جهت تهویهٔ مناسبتر آن بردارد. البته هنوز از درک این نوع نامگذاری ایدیتا عاجزم. تا حدودی به این نتیجه رسیدهام که از ابتدا قرار بوده این هارددیسک، موبیلیتی (Mobility) نام بگیرد؛ اما پس از تولید، مسئولان شرکت دیدهاند موبیلیتی اسم آنچنان مناسبی برای این محصول نیست و در جریان یک گردش باریک و ظریف، موبیلیتی را به نوبیلیتی تغییر دادهاند! این هارددیسک در چهار ظرفیت یک، دو، سه و چهار ترابایت تولیدشده است.
[image src=”/wp-content/uploads/2015/09/external-hdd-buying-guide-946-3.jpg” width=”” height=”” align=”” caption=”” link=”” link_image=”” target=”” alt=”راهنمای خرید هارددیسک اکسترنال رومیزی(شهریور 94)” border=”0″ greyscale=”0″ animate=””] [idea]نوبیلیتی درزمینهٔ سرعت خواندن و نوشتن دادهها آنقدر خوب عمل میکند که شاید بهجرئت بتوان گفت از تمام رسانههای ذخیرهسازی هارددیسک داری که از درگاه USB 3.0 استفاده میکنند، سریعتر است. با در نظر گرفتن متوسط سرعت انتقال 130 مگابایت بر ثانیهای این هارددیسک، ادعای ما ادعای گزافهای نیست.[/idea]پورشه دیزاین پی 9230 (Porsche Design P9230)
اگر این روزها سری به بازار کامپیوتر زده باشید، حتماً با محصولات عجیبوغریبی روبرو شدهاید که عنوان LaCie روی آن حکشده است. خود من در اولین مواجهه، با انداختن بادی در گلو و با تکیه به دانش زبانیام، مبنا را بر Lace گذاشتم و با اطمینان گفتم تلفظ این برند، لِیسی (به کسر لام) است. جهل من در تلفظ LaCie تا آنجا ادامه پیدا کرد که نمایندهٔ شرکت نقش (واردکنندهٔ محصولات LaCie) در جریان تماسی تلفنی، اعلام کرد تلفظ صحیح نام این برند لسی (به فتح لام) است. مدل «پورشه دیزاین پی 9230» (Porsche Design P9230) محصولی است که بهراستی درخور چنین نامی است. کمتر محصولی است که در گروه محصولات پورشه دیزاین قرار بگیرد و جای بسی تعجب است که شرکت لسی سهم قابلتوجهی از این محصولات را در اختیار دارد. پورشه دیزاین P9230، ظاهری تمام فلزی دارد و ازلحاظ حسبحال، کاملاً سرد و بیروح است؛ اما مگر خورههای سختافزار دقیقاً چنین محصولی نمیخواهند؟ از توزیع ظرفیتی هم میتوان به این نکته پی برد که قشر حرفهای کاربران برای این هارددیسک در نظر گرفتهشدهاند. سه، چهار و پنج ترابایت، ظرفیتهایی هستند که برای این محصول موجود است.
[image src=”/wp-content/uploads/2015/09/external-hdd-buying-guide-946-4.jpg” width=”” height=”” align=”” caption=”” link=”” link_image=”” target=”” alt=”راهنمای خرید هارددیسک اکسترنال رومیزی(شهریور 94)” border=”0″ greyscale=”0″ animate=””]منبع: digikala
دیدگاه بگذارید
اولین کامنت را شما بگذارید